Saturday 9 August 2008

V2RVID

Toompealse blogis oli nii armas morsikann, mis ajas yle. Panin nyyd ka m6ned inglaste" yleajavad morsikannud."




Ning see on kohe v2ga k6vasti "yleajanud morsikann"



7 comments:

toompeale said...

see alt teine oilt: kollased rippuvad taimed ja valged tähed meeldivad kohe eriliselt!
ei tea mis nad küll olla võiksid?

toompeale said...

oilt = pilt

Köögikata said...

Mulle meeldis eriti esimesel pildil see lilla pelargoon (vist).

MUHEDIK said...

Suvikud on haljastuses tõesti kõige ilusamad kõikvõimalikes nõudes-anumates, siin on neil kõige parem oma olemust-välimust näidata. Aga see viimane ei ole tõenäoliselt nõuistutus. Arvan, et tegu on mingi sõrestikuga, tulemus muidugi väga ilus ikkagi.

koduperenaine said...

Kollaste rippuvate taimede nime ma kahjuks ei tea,kuid esimesel pildil olev lilla on belargonium"Lord Bute". Viimasel pildil on aga Begonia"Super Olympia Red".J2rgmine kord vaatan kuidas nad on paigutatud.

Köögikata said...

See kollane rippuv peaks olema Roomav metsvits (Lysimachia nummularia), meil ka müügil, ostsin isegi bossi lillepottidesse.Omal on peenras tavaline roheliseleheline vorm, mil ilusad kollased täht-õied. Teine rippuv amplitaim on ka tavaline tüütu umbrohi, mida palju kirjulehelisena müügil, nimelt maajalg. Oskavad lihtsalt geniaalse idee eest roppu raha küsida. Võtsin ostetud potitaimelt liiga pikaks kasvanud jupi ja panin peenrasse, kevadel saab nii ise amlimaterjali kasvatada.

Köögikata said...

Vabandust, sõnastus oli kohmakas, siin piltidel seda maajalga pole, poes oli. Ja amlitaimede all mõtlesin ikka amplitaimi.